Ansiktsborste Malmö

Är du i Malmö på jakt efter en ansiktsborste?

En ansiktsborste ger dig renare och friskare hud

Vi på NordicCom vänder oss till alla som är på jakt efter en ansiktsborste i Malmö. Våra ansiktsborstar har roterande magnetiska 3D-pärlor och en mjuk och hudvänlig borst och du kommer att få en mjukare och friskare hud när du använder en ansiktsborste som du köper av oss här på NordicCom. Den passar för alla hudtyper och är suverän för acne och för att få bort pormaskar och mörka fläckar i ansiktet. Med en IPX7 vattentät design går det utmärkt att använda den i badkaret eller duschen. Designen är härlig och finns i flera olika färger, du kommer älska din nya ansiktsborste!

Om oss

NordicCom är ett webbaserat företag som säljer produkter till hem och hushåll, telefoner & surfplattor, ljud och bild, gaming & data och personvård, och mycket, mycket annat. Är du ute efter en ansiktsborste i Malmö så köp den av oss!

 

Om oss

Ljudpulsteknik

Roterande magnetpärlesystem rengör och masserar huden i kombination med sonisk pulsteknik. Effekten är omedelbar och man ser skillnad oftast efter en eller ett par behandlingar. 

Cool design

Med en greppvänlig och användarvänlig design som är är både vacker och cool tror vi att du kommer att tycka mycket om våra ansiktsborstar. Du kommer dessutom att kunna välja din favoritfärg. 

Tjänster

Våra ansiktsborstar

Ansiktsborste Silicon Blue

En revolutionerande ”On-Roll Facial Cleaner”, som är långt mer än en standardrengörare. Denna kombination av roterande magnetpärlesystem & ljudpulsteknik har den en djupgående rengöringseffekt och tar bort döda hudceller och rengör porer. Magnetfältet kan påverka det biologiska magnetfältet i din kropp och initiera mikroström. Långvarig användning har en bra effekt på huden och du ser skillnad redan efter en eller ett par gångers användning.

Ansiktsborste Silicon Lavender

Kinesiska Ruyi, en symbol för lycka, är inspirationen vid tillverkningen av både denna ansiktsborste såväl som de andra i sortimentet. Det är ingenting som skiljer denna ansiktsborste från den blåa mer än färgen. Vilken färg man väljer är förstås beroende på tycke och smak!

Ansiktsborste Silicon Pink

Samma produkt som ovanstående men med en annan färg. Alla våra ansiktsborstar lämpar sig för alla slags hudtyper, ger massage av ansiktshuden och djuprengör. Borsten är mjuka och irriterar inte huden, du kommer älska dessa produkter! Dessutom är de enkla att rengöra

Ansiktsborste Silicon Mint

Exakt samma som ovanstående men med en härligt fräsch mintfärg.

Vilken blir din favorit? Kolla in de olika färgerna här!


Vill du ha en blå ansiktsborste, beställ här.

Vill du ha en lila ansiktsborste, beställ här

Vill du ha en rosa ansiktsborste, beställ här. 

Vill du ha en mint ansiktsborste, beställ här.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

NordicCom AB

JÄRNVÄGSGATAN 8, 365 42 Hovmantorp

0702-72 61 67

order@nordiccom.se

Ansiktsborste Malmö

En ansiktsborste är den ultimata produkten för alla som vill vårda sitt ansikte och få en fin hud. Passar alla slags hudtyper.

Kontakt